Hendrickx Hockeytraining & Coaching - Uw partner voor al uw hockeyzaken
Welke mogelijkheden / diensten kan ik leveren


Graag geef ik u hieronder een voorbeeld van mijn diensten. Als uw wens er niet bij staat neem graag contact met me. Vrijblijvend bespreken we de opties en vrijblijvend krijgt u van mij een offerte.Trainer/Coach Prestatieteam
Trainer/Coach Prestatieteam
Vanaf 2013-2017 hoofdcoach van Were Di Heren 1
Keeperstrainer
Keeperstrainer
Keeperstraining gericht op het individu en op alle niveaus. Het ontwikkelen van de visie van de keeper en het verbeteren van zijn/haar technische/tactische handelingen. Veel variatie met materialen, richtingen en tempo in de oefeningen maakt het voor de keeper uitdagend en leuk. Met het lacrosse net kan ik de bal op Hoofdklasse niveau de sleeppush nabootsen en zo de keeper trainen hierin.
Hockeytrainer
Hockeytrainer
Hockeytraining aan de jongste jeugd tot aan Overgangsklasse heren en dames. Algemene hockeytraining of met een specifieke doelstelling. Prive training gebeurt niet alleen maar in de sportschool maar zeker op het hockeyveld. Als je voor een selectie of in de vakantie toch wat wilt verbeteren onder professionele begeleiding.
Clinics en workshops
Clinics en workshops
Hockeyclinics, keeperclinincs, workhops voor verdedigen,scoren of wat u maar wenst.
Technisch Manager / Opleider. Ontwikkel je trainers / vereniging
Technisch Manager / Opleider. Ontwikkel je trainers / vereniging
Het verbeteren van het niveau van de trainers/coaches op uw vereniging of het onder de loep nemen van de gehele technische coördinatie. Daarin de eigen waarde van de vereniging goed in acht houden en samen haalbare en concrete doelen stellen.